Ens trobaràs a:

wattsapp
Nou whatsapp!!!
657 939 302Botiga virtual

 

Instal.lacions

LOGOS compta amb quatre centres d’ensenyament, tres a la ciutat de Manresa i un a Sant Joan de Vilatorrada. A manresa al Passeig Pere III, 73 principal 1ª, a l’Avinguda de les Bases de Manresa, 127 i a la Carretera del Pont de Vilomara, 72. I a Sant Joan al Carrer Lluís Vilà número 2. A tots hi trobareu els recursos òptims per un bon aprenentatge.

Al nostre centre del Passeig Pere III, hi trobareu

-Una sala polivalent dotada d’ordinadors amb els testos més actualitzats, on també podreu fer testos “en paper” fora d’hores de classe i on fem classes amb grups de fins a 9 persones.

-Una aula per classes teòriques preparada per projeccions de material didàctic multimèdia i distribuïda per poder oferir classes dinàmiques i participatives.

-Una aula per grups reduïts, on les classes intensives i de reforç es beneficien de la proximitat del professor amb els seus alumnes.

I al nostre centre de l’Avinguda Bases de Manresa, disposem d’

-Ordinadors on els nostres alumnes poden fer els testos més actualitzats i en el format més innovador i accessible.

-Una aula de teòrica per grups grans.

-Una aula de teòrica per grups petits, preparada per impartir classes properes i engrescadores.

 

 
_______________________________________________________________________________________________________________________________


_______________________________________________________________________________________________________________________________
Protecció de dades   Política de privacitat